Kitti és András

2018. június 30.

Kitti és András

2018. június 30.

Jól eltoltuk Kitti és András kreatív fotózását. No nem abban az értelemben, hogy nem sikerültek a képek mert végül minden tökéletes lett.

Történt, hogy az esküvő napjának időjárásába jócskán beleszólt Medárd és bizony vigasztalhatatlanul esett az eső. Így azután nem tudtunk abba a gyönyörű kertbe menni fotózni, amit elterveztünk. Jött a mentő ötletem, hogy mégse maradjunk az esküvő napján kreatív fotók nélkül. Történetesen a lakodalom helyszínétől 50 méterre van a kis stúdióm, Hát átcsaltam őket oda. Bár manapság nem divat a stúdiós kreatív fotózás, Kittiék mégis belementek a dologba. És készült is egy szép sorozat. Ebből is látható néhány kép a lenti galériában.

Persze nem mondtunk le szabadtéri kreatívokról csak az időjárás meg a fiatalok időbeosztása miatt jócskán el kellett tolni a fotózás idejét. De amit vállaltam, azt meg is csinálom. Végre három héttel később eljött a mi időnk és neki láthattunk a dolognak. Miközben nagyban dolgoztunk, a kert gazdája lekapott mindet. Szinte egyszerre exponáltunk. Ez az egy pillanat látszik itt a két képen

 

Ha te is szeretnél magadról ilyen, vagy hasonló képeket (nem kell annak menyasszony-vőlegényesnek lenni), keress bátran!

Share This