Fotókönyv

Fotókönyv

Nagy emlék egy kis könyvben

Egyre több körülöttünk a kép, amely egyszeri és megismételhetetlen pillanatot őriz, de ha ezeket rendezetlenül tároljuk, könnyen elkallódhatnak a legfontosabb darabok is. Annak érdekében, hogy minden pillanat örökre emlékezetes maradjon, sőt, mással is megosztható legyen érdemes képeinket csokorba szedni. Ebben segít a fotókönyv, amely készülhet saját digitális képekből vagy akár régi, elsárgult papírképek digitális feljavításával

  • születésnapról,
  • keresztelőről,
  • esküvőről,
  • házassági évfordulóról,
  • utazásról,
  • céges-, illetve bármilyen típusú rendezvényről.

Gyönyörű fotók, kemény lapok könyvformába kötve. Mint gyermekkorunk első keménylapos mesekönyve, csupa mese, varázs, álom.

A fotókönyv oldalai egyedi grafikai tervezés után levilágítással készülnek (vagyis ugyanúgy, mint a fénykép amit a kezedben tarthatsz), maga az album pedig különös gonddal és kézi munkával készül. Az albumok oldalai síkban nyithatók. Ez a jelenleg kapható legjobb és legtartósabb minőséget jelenti.

A fotókönyv különféle méretben, eltérő oldalszámmal készülhet. Minden albumot egyedileg szerkesztünk. Nincs két egyforma!

A könyv tartalma nem korlátozódik csupán képekre, képaláírásokkal, hangulatos történetekkel, versekkel, mesékkel, idézetekkel, esetleg rajzokkal színesíthető.

Minden könyv egyedi, mert mindegyik tartalma más: a saját fotóid, sajátos stílusban.

Nincs mennyiségi korlát, egyetlen darab is készíthető.

A könnyen hordozható forma a képek hosszú életét szavatolja. Az exkluzív megjelenésű fotókönyv bárki számára különleges, személyes jellegű, egyedi, és legfőképpen időtálló ajándék lehet, ami a legigényesebb és legegyszerűbb módja az emlékek és élmények felelevenítésének.

A képek küldése történhet postai úton (bármilyen adathordozót tudunk fogadni), vagy interneten.

A kapott felvételeket minden esetben digitálisan feljavítjuk, retusáljuk.

Az elkészült fotókönyvet személyesen adjuk át, vagy postai úton juttatjuk el hozzátok!

Szerkesztés ára: 20.000 Ft

Könyv elkészítése: 20.000 Ft/db

Ez a legjobb dolog, ami a képeiddel történhet!

Share This